BlogList Malaysia

Selatan Online

Anak Muda Tidak Mahu Bersama UMNO?

Posted by Nusajaya Kini on 15 April 2013 | 1 komen pembaca


BATU PAHAT – Program Mesra Belia Batu Pahat dihadiri puluhan ribu bunian dan hantu UMNO/BN canangkan satu dunia kononnya anak-anak muda kini bersama-sama dengan UMNO/BN, lapor pemilik akauan Facebook Wan Mansor Wan Salleh.

Bagaimanapun, lain pula kisahnya di satu program mesra belia anjuran UMNO/BN malam tadi di Dataran Penggaram, Batu Pahat, katanya lagi.

“Bukan niat dan tujuan nak aibkan UMNO mau pun nak jadikan rakaman gambar sebagai bahan guruan dan kutukkan, tetapi ini adalah kisah benar dengan gambar sebagai saksi berbicara.

“Sila lihat rakaman gambar diatas…belia dan anak muda bersama UMNO/BN atau makhluk bunia dan hantu menyokong padu UMNO? Bolehkah lagi UMNO anggap dan ingat Johor negeri UMNO paling kuat sekali dalam dunia disebabkan UMNO lahir di Johor?

“Atau memang benar akan ramalan ramai rakyat dinegara ini yang dari Johor UMNO lahir dan di Johor juga UMNO akan dikuburkan.INI KALILAH TUKAR…..JOM UBAH…. SELAMATKAN MALAYSIA,” katanya lagi.

Sumber : Ibn Bacoks


**KLIK SINI untuk Iklan Teks produk anda dengan hanya RM5 sebulan!!**PENAFIAN DAN PERINGATAN - Ini merupakan web rasmi Nusajaya Kini. Semua artikel di sini adalah hak mutlak Nusajaya Kini, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika diletakkan nama pemiliknya. Semua gambar di web ini adalah hak milik Nusajaya Kini dan juga ehsan dari Google. Nusajaya Kini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Sebarang pertanyaan dan pendapat boleh dikemukakan terus melalui email kepada kami di nusajayakini@gmail.com


Kongsikan pandangan anda


1 komen pembaca for "Anak Muda Tidak Mahu Bersama UMNO?"

  1. Abdul Halim Othman says:

    Yang untung adalah pihak dapat pasang kemah...heee bayar tetap kena bayar..

Leave a reply

Terbaru di Nusajaya Kini

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Like Nusajaya Kini

Ruang Iklan

Fanpage Nusajaya Kini

Twitter Nusajaya Kini

Arkib

Jumlah Paparan Halaman

Daftar Ahli Blog Nusajaya Kini